Óvodások az Idősek Otthonában

A nyírkarászi Váci Mihály Általános Iskola Óvoda és a Nyírkarász község Polgármesteri Hivatala által működtetett Idősek Otthona Együttműködési Megállapodása alapján harmadik alkalommal került megrendezésre az óvodások és az otthon lakói közt a “generációk közti” találkozó.

A közös program lebonyolítására az Idősek Otthonában került sor, melyen meghívott vendégként vettek részt az Idősek Klubjának tagjai is. A köszöntők után a klubtagok és az óvodás gyerekek Forgács Tibor lakónk kézműves munkáit tekinthették meg. A gyerekek nagy érdeklődéssel nézegették a kész remekműveket, és rengeteg kérdésük volt Tibor bácsihoz, aki megmutatta az időseknek és az óvodás gyerekeknek, hogy hogyan készül egy-egy munkája a különböző faanyagokból.

Az óvodások pedig színvonalas mesés-verses műsorukkal elkápráztatták a hallgatóságot, valamint a közös program keretében a gyerekek és az idősek együtt rajzoltak és színeztek. Büszkén mutogatták a kész munkájukat. A hangulat nagyon jó volt, házilag készített kakaós tekercsel és üdítővel kedveskedtünk mindenkinek.

A hagyománnyá vált “Generációk közti” találkozón mindenki jól érezte magát.

További képekért kattintson ide!