Kiállítás Budapesten az Idősek Otthonából

Budapesten a József Attila Művelődési Központban 2010. szeptember 17. – 19. között megrendezésre került Forgács Tibor fafaragó kiállítása.

A kiállítás hivatalos megnyitója 2010. szeptember 17-én du. 18:00- kor kezdődött, ahol Nagy Gyula a Művelődési Központ környezetvédelmi referense, a kiállítás szervezője megnyitotta a rendezvényt, amit spanyol gitárszóló előadás követett. Márta Anna a nyírkarászi Idősek Otthona igazgatójának köszöntő beszéde után, Forgács Tibor fafaragó méltatta a meghívott vendégeket és megköszönte az Idősek Otthona segítő támogatását.

A kiállítás két napján a faragással, és egyéb technikákkal megmunkált műveket csodálhatták meg a rendezvényre látogatók, igen nagy sikerrel.

A Művelődési Központ részéről Forgács Tibor elismerő oklevelet és tárgyi ajándékot kapott, mely után pezsgős koccintás következett. A kiállítás hétvégéjén az érdeklődők folyamatosan érkeztek, és további munkákra biztatva jó egészséget kívántak Tibor bácsinak, akinek a közeljövőre vonatkozóan további tervei, elképzelései vannak.

Ezúton szeretnénk megköszönni a kiállítás szervezőjének, hogy lehetőséget, és nyilvánosságot adtak egy idős embernek, hogy megmutathassa azt, hogy az időskorúak is lehetnek társadalmunk értéket teremtő tagjai.

További képekért kattintson ide!