Jubilált az Idősek Otthona

2010. november 19-én a nyírkarászi Idősek Otthona fennállásának 5 éves évfordulóját ünnepelte, az intézmény lakói, dolgozói és a meghívott vendégek körében.

A rendezvényt Félegyházi Gábor Polgármester nyitotta meg, majd Márta Anna a nyírkarászi Idősek Otthona igazgatója köszöntötte a megjelenteket.  Az intézmény három dolgozóját, László Miklósnét, Márta Andrásnét és Matóné Kis Editet, akik a kezdetektől látnak el feladatot  Félegyházi Gábor Polgármester emléklappal és virágcsokorral  köszöntötte. Továbbá az elsőként beköltözött lakó Simon Józsefné, Róza néni is elismerő oklevélben részesült. A megemlékezések után Cserbán Józsefné a hodászi „Viktória” Ápoló-Gondozó Otthon és Módszertani Központ igazgatója ünnepi előadására került sor, akit Lakatosné Virág Katalin ellátott jogi képviselő követett.

A Szociális Munka napja alkalmából kitüntetést kapott Takács Andrásné intézményünk gondozója, melyet Márta Anna igazgató adott át.

Az ünnepi előadások és megemlékezések után szórakoztató műsor következett.   Verset mondott Dudás Miklós az Idősek Otthona lakója, majd a nyírkarászi Matyi Máté és a debreceni Fodor Melinda versenytáncosok latintáncokat mutattak be.   Nagy Andrea és Szentmiklósi Dorottya zeneiskolás növendékek népdalokat énekeltek, és végül a sényői DanceSing Művészeti Társulat két szóló énekesének csodálatos előadásait hallgathattuk meg.

Lehetőségük nyílt a vendégeknek az intézmény megtekintésére is.  Ezt követően a közeli Házasságkötő teremben a pezsgős koccintásnál Márta Anna igazgató pohárköszöntőt mondott, majd svédasztalos állófogadás és az ünnepi torta következett.

Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy hozzájárultak az évfordulónk méltó ünnepléséhez, jelenlétükkel megtiszteltek, és támogatták elképzeléseinket.

További képekért nézzen vissza később!