Állandó kiállítás az Idősek Otthonában

2012. május 7-én Márta Anna intézményvezető nyitotta meg Forgács Tibor fafaragó állandó kiállítását, mely megtekinthető az Idősek Otthonában.

Forgács Tibor 2006 novemberében saját elhatározásából költözött be a nyírkarászi Idősek Otthonába, ahol szabadidős tevékenységként folytatta gyermekkori kedvtelését, a kézműves munkát.

A megnyitón készült videofelvételt megtekinthetik, ha ide kattintanak!

A fafaragó termékeinek egyediségét és nagyszerűségét elismervén az intézmény vezetője az évek során, számos helyen biztosított lehetőséget Tibor bácsinak arra, hogy megmutathassa tehetségét a nagyérdeműnek. Így 2009-től folyamatos kiállításokat szerveznek számára, melynek során többször láthatták már Budapesten a Szociális expón, Miskolcon a Szép korúak házában, Nyíregyházán a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán, Vasmegyeren  és más helyszíneken is a nyírkarászi otthon lakójának műveit.

A sikereken felbuzdulva immár folyamatosan megtekinthető Forgács Tibor fafaragó termékei az Idősek Otthona épületében is minden kedden és szerdán délelőtt 10- 12 óráig, valamint délután 14-16 óráig.

Tekintsék meg Önök is!

                                                                                                                  Márta Anna

                                                                                                                       igazgató